Laktos- och glutenfria nötmuffins

Har inte provat dem själv, och jag tvivlar lite på dem, men om ni provar, så kan ni ju skriva en rad om dem.

Ingredienser

  • 9 dl hasselnötter
  • 6 ägg
  • 5 dl socker
  • Instruktioner

    Mal hasselnötterna. Vispa äggen och sockret vitt i cirka tio minuter.Det är viktigt att du vispar så lång tid, annars höjer sig inte kakorna. Blanda med de malda hasselnötterna. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 220 grader i mitten av ugnen 10-15 minuter. Titta till muffinsen ibland, det går fortare att grädda än man tror.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (1)

    mikaela73 3 mars 2009

    De är jättegoda men blir lite mäktiga.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben