Laktosfri Espresso cheesecake

Serverar: 8 portioner

Enkel och försvinnande god cheesecake!

Ingredienser

  • Botten
  • 200 g Fullkornskex, mjölkfria
  • 75 g smör, mjölkfritt
  • 50 g socker alt 5 g salt
  • Fyllning (söt)
  • 600 g TofuLine Creamy Spread original
  • 4 ägg
  • 100 g råsocker
  • 1 dl espressokaffe
  • 10 g ingefära, riven
  • Glasyr
  • 100 g TofuLine Creamy Spread original
  • 1 msk sirap
  • 1 dl espressokaffe
  • Instruktioner

    1. Botten: Mixa kex, smör, socker eller salt Lägg i form (ca 20 cm diameter) och grädda på 155 grader i 6 minuter
    2. Fyllning: Mixa fyllningen slät och bred ut över kexbotten baka av i 25-30 minuter på 60 grader.
    3. Glasyr: Mixa alla ingredienser till glasyren och bred över den färdigbakade cheesecaken.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben