Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin
Serverar:
3 portioner
Tid:
20 minuter
Hittar mycket spännande på Coops sidor
Ingredienser
2 msk ströbröd
1 dl mjölk
500 g lammfärs
50 g hackade soltorkade tomater
3 msk hackad färsk rosmarin
1 grovt riven gul lök
2 ägg
1½ tsk salt
½ tsk svartpeppar
Till stekning
1 msk smör
1 olivolja
Instruktioner
ca 20 st
Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda lammfärsbullar.
Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter
Liknande recept
Citrusfoccacia med fetaost, soltorkade tomater och rosmarin
5
2 h
10
2
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Grillsås med soltorkade tomater
4.8
10 min
4
42
Potatisgratäng med soltorkade tomater
4-6
Basilikabröd med soltorkade tomater
5
36
1
Fetaostpaj med ruccula och soltorkade tomater
4.4
1 h
8-9
13
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!