Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

Serverar: 3 portioner

Tid: 20 minuter

Hittar mycket spännande på Coops sidor

Ingredienser

  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 50 g hackade soltorkade tomater
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 1½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • Till stekning
  • 1 msk smör
  • 1 olivolja
  • Instruktioner

    1. ca 20 st
    2. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
    3. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda lammfärsbullar.
    4. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben