Lappgubbens krämiga fjällpanna

Serverar: 4 portioner

Snabblagad rätt på älgskav - en ny favorit kanske?

Ingredienser

  • 400 g älgskav
  • 80 g bacon
  • 1 liten bit ädelost
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • ½ purjolök
  • 1 liten bit rotselleri
  • 1 vitlöksklyfta
  • Smör att steka i
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla grönsakerna och baconet. Stek skav och bacon i smör och krydda med salt och peppar.
    2. Woka grönsakerna och tillsätt dem, creme fraiche och ädelost. Koka lätt cirka 15 minuter. Servera med ris eller mandelpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lillawe 21 mars 2009

    Familen tyckte om din gryta, men kanske med mera kryddor i...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben