Ännu ett av mina gamla recept.
Gör en mördeg av degingredienserna och lägg i kylskåpet och låt vila 45 minuter. Vispa färskost, 2 ägg och socker för hand i en bunke. Blanda ihop marsánkräm, olja, gräddfil och mjölk och vänd ned i ost- och äggmassan. Kavla ut mördegen och lägg den i en smörad och bröad rund form med löstagbar kant. Häll ost och äggblandningen ( den är ännu flytande men tjocknar vid gräddning) i formen och fördela mandarinerna därpå. Grädda i 180 grader, ca 50 minuter. Låt tårtan kallna och täck med gelantin.
Verkligen supergod, blir ju som en cheesecake :) Dock räckte det verkligen inte med 50 minuter i ugnen för mig, mitten var alldeles lös och det rann ut när jag skärde i den. Så nästa gång ska jag testa att ha den inne i ca 20 minuter till. Då blir det nog kanon :)