Latmaskens rabarberpaj

Serverar: 5-8 portioner

Tid: 50 minuter

Väldigt god och lågt socker innehåll

Ingredienser

  • 3 st rabarberstjälkar
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 msk rörsocker
  • 3 msk potatismjöl
  • 100 g margarin
  • 1dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk rörsocker
  • 1/2 dl grahamsmjöl
  • Instruktioner

    Skala och skiva rabarbern, smörj en form med det flytande margarinet. lägg i rabarbern i formen. Blanda 2 msk socker med potatismjölet och strö över rabarbern så jämnt som det går. Blanda socker, mjöl, margarin, havregryn och grahamsmjöl i en skål. ta bitar av degen och platta till dem och täck rabarbern med dem. Ställ in pajen i ugnen på 225 grader i 20-40 minuter. Serveras med glass eller vaniljsås.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben