Lax med asiatisk touch

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Gott och lättlagat!

Ingredienser

  • 4 bitar ben -och skinnfri lax
  • Örtsalt
  • Vitpeppar
  • Koriander
  • 1-2 msk torkad (mald) ingefära
  • 1 lime
  • Mild citronsås från Kelda, 300 ml
  • Instruktioner

    Krydda laxbitarna på båda sidor med örtsalt, vitpeppar och koriander. Lägg därefter i smord form! Riv torkad ingefära med rivjärn och strö ett jämt lager över laxen (bara på ena sidan). Pressa saften av 1/2 lime över laxen! Häll över citronsåsen, och ställ in i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20-30 minuter! Servera med stekt eller pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    evaldo 9 december 2008

    Hej. Jag har lagat din "Lax med asiatisk touch" och den var riktigt god. Lägger in ett par bilder, hoppas du inte har något emot det?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben