Laxfilé med senap, honung och cashewnötter

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och lättlagad lax

Ingredienser

  • 2 laxfiléer
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • 1 msk hackade cashewnötter (kan uteslutas)
  • Salt
  • Peppar
  • 6 sparris
  • 1 paprika
  • 1/3 gurka
  • 1 tomat
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk kapris
  • 1 msk färskpressad citron
  • 2 msk keso
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Blanda senap, honung och hackade nötter och bred sedan detta över laxen. Krydda med salt och peppar. Grädda i ugnen i 15- 20 minuter.
    2. Koka sparrisen i ca 6 minuter och låt dem sedan svalna.
    3. Skölj och finhacka paprika, gurka och tomat. Blanda olivolja, citronsaft, salt, peppar och hackad kapris med de finhackade grönsakerna.
    4. Lägg upp laxen och servera detta med grönsaksröran, sparris och keso.
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben