Laxfilé och ugnsrostade grönsaker

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Min första maträtt efter tre månader med Itrim. Himmelskt gott.

Ingredienser

  • 1 laxfilé
  • 2-3 salladslökar
  • 2 morötter
  • 1 palsternacka
  • Grovsalt eller havssalt
  • Ev potatis eller ris
  • Instruktioner

    1. Strö ett lager grovt salt eller havssalt på en ugnsfast form. Lägg laxen i formen. Strö ev lite salt även ovanpå.
    2. Skär grönsakerna i strimlor och lägg i en annan form, salta och skvätt på lite olja.
    3. Sätt in båda formerna i ugnen i ca 20 minuter.
    4. Serveras till exempel med ris eller lägg till potatis i pannan med grönsaker om du vill ha mer kolhydrater till.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben