Atkins
Kolhydrater/port: 1,5 g
Nettokolhydrater/port: 1 g
Fibrer/port: 0,5 g
Protein/port: 4,5 g
Fett/port: 4 g
Kalorier/port: 60
Ingredienser
2 medelstora eller 3 små squasher, skrubbade
175 g konserverad lax, avrunnen och delad i småbitar
2 msk majonnäs
1 tsk dijonsenap
1 tsk hackad dill
Worchestershiresås
1 msk finhackad röd paprika
Instruktioner
- Skala squashen på längden med en potatisskalare med ½ cm mellanrum så att squashen blir ljus- och mörkgröntandig.
- Dela squashen i 2 cm tjocka, runda skivor; avlägsna kärnorna och gröp ur den lite grand med en sked. Lägg skivorna i rad på ett serveringsfat.
- Blanda lax, majonnäs, senap och dill och stänk i lite worcestershiresås. Fyll hålen i squaschen med laxblandningen. Garnera med finhackad persilja.
Liknande recept
Kommentarer (0)