Laxfylld squash

Atkins Kolhydrater/port: 1,5 g Nettokolhydrater/port: 1 g Fibrer/port: 0,5 g Protein/port: 4,5 g Fett/port: 4 g Kalorier/port: 60

Ingredienser

  • 2 medelstora eller 3 små squasher, skrubbade
  • 175 g konserverad lax, avrunnen och delad i småbitar
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk hackad dill
  • Worchestershiresås
  • 1 msk finhackad röd paprika
  • Instruktioner

    1. Skala squashen på längden med en potatisskalare med ½ cm mellanrum så att squashen blir ljus- och mörkgröntandig.
    2. Dela squashen i 2 cm tjocka, runda skivor; avlägsna kärnorna och gröp ur den lite grand med en sked. Lägg skivorna i rad på ett serveringsfat.
    3. Blanda lax, majonnäs, senap och dill och stänk i lite worcestershiresås. Fyll hålen i squaschen med laxblandningen. Garnera med finhackad persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben