Laxkotlett med citrusdoftande dillkräm

Serverar: 4 portioner

Lättlagad sommarmat - kotletter med färskostkräm. Servera med härlig nykokt färskpotatis.

Ingredienser

  • 4 laxkotletter
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör el margarin
  • 150 g färskost
  • 2 msk hackad dill
  • ½ tsk citronskal
  • 2 tsk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Krydda laxkotletterna med salt och peppar. Stek dem på medelvärme i stekpanna i matfettet, 3-4 minuter på varje sida.
    2. Rör samman färskost, dill, citronskal och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera krämen till laxen, garnera gärna med skivor av resterande citron och servera grönsallad till.

    Liknande recept

    4.3
    1 h
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben