Romsås med magra ingredienser dessutom snabb fixad.
Ingredienser
3 dl mild naturell yoghurt 0.5% eller turkisk yoghurt 3,5% fetthalt
1 burk röd stenbitsrom
1 dl finhackad dill
3 msk fettfri majonäs - kan uteslutas
2 finhackade charlottenlökar
Vitpeppar
Salt
Instruktioner
- Häll yoghurten i en skål, fyll på med dill, lök, majonäs, stenbitsrom. Blanda försiktigt. Salta och peppra efter smak.
- Ställ kallt i kylen, helst 1 timme eller ännu bättre kvällen innan.
- Servera till laxkotletter och potatis eller som fyllning i bakad potatis.
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Lutfisken älskad eller hatad?!
En del maträtter kan lämna en ganska oberörd, men så är det nog inte f...
Det var god sås till laxen. Lägger in en bild på den. Mvh evaldo