Laxfilé med romsås
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Jättegott ! och så enkelt
Ingredienser
4 bitar laxfilé à 140 g
Salt
Romsås
2 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
1/2 tsk salt
2 msk stenbitsrom
Instruktioner
Lägg laxfileérna i en smord ugnsfast form och salta ordentligt. Stek i 200* ugn ca 15-20 min. Gör under tiden romsåsen. Blanda creme fraiche och majonnäs. Tillsätt salt och stenbitsrom. Rör om ,smaka av.
Servera med pressad potatis och någon grönsak.
Liknande recept
Laxfilé med Cashew vitlök och limebädd
4.9
4
4
Ugnsbakad laxfilé
4.6
40 min
4
100
Laxfilé med murkelsås
5
40 min
4
1
Ugnskokt laxfilé med himmelsk citronsås
1 h
4
Stekt laxfilé med saffranssås
4
35 min
4
2
Örtsufflébakad laxfilé
4-6
Laxfilé under täcke av fetaost
4.4
4
5
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
Smal romsås
5
5 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!