Laxsnurror

Serverar: 20 portioner

Jättegott drinktilltugg eller varför inte som en förrätt, med en liten sallad

Ingredienser

  • 1 pkt skivad rökt lax
  • 1 rulle fryst smördeg
  • 1 liten burk lätt creme fraiche
  • 1 bit grönmögelost ( den du tycker om)
  • 1 ägg att pensla med
  • Instruktioner

    Tina smördegen blanda grönmögelosten med creme fraichen, smeta ut den över smördegen, flera plattor. Lägg sedan på laxen. Rulla ihop och skär sedan dem ca 1,5-2,5 cm tjocka. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med ägg. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10-12 min...tills dom fått fin färg. Låt dom svalna innan du äter dom. Jäättesmaskens

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben