Laxsnurror med färskost

Serverar: 12 portioner

Laxsnurrorna kan serveras både som förrätt eller på en buffé. Räkna med 1-2 snurror per person på buffén.

Ingredienser

  • 8 skivor kallrökt lax
  • 150 g färskost
  • 1 burk, 80 g Abba Kaviar Röd Stenbitsrom
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 tsk pressad lime
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda färskost, kaviar och dill och smaka av med lime, salt och peppar. Fördela laxskivorna på två bitar plastfolie så att de bildar två plattor. Fördela ostfyllningen på plattorna och rulla ihop till rullar. Svep folien om rullarna och låt ligga kallt ett tag.
    2. Skär laxrullarna i 2 cm tjocka skivor och garnera gärna med en liten kvist färsk dill vid servering.
    3. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben