Serverar: 10 portioner
Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpotatis, rostad grönsakssallad, färskost, och citron & jordgubbstårta. Kan förberedas dagen innan.
Häll yoghurt och crème fraiche i en kastrull. Ljumma mycket försiktigt, rör då och då - till max 37 grader. Låt rinna av i kaffefilter över natten. Finhacka vitlöken och fräs i lite smör om du vill mildra smaken. Smaksätt med salt, vitlök (inte för mycket), nymald peppar , gräslök och hackade örter.
Gör din egen färskost
Egen smaksatt färskost passar bra i sommarvärmen. Gott med bara lit...
Cheesecake
Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...
Scones
Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...