Laxwraps

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

En god och hyfsat nyttig tunnbrödsrulle

Ingredienser

  • 2 tunnbröd (Fazer Lövånger)
  • 6 skivor gravad lax
  • 2-3 dl riven isbergssallat
  • 10 skivor gurka, c:a
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 1 lime, 1 msk rivet skal - 2 tsk saft
  • 1 dl hackade räkor
  • 1 kokt ägg (hackat)
  • 2 msk dill
  • 1 msk persilja
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche, majonnäs, limeskal, limesaft, räkor, ägg, dill, persilja och kryddorna i en skål. Smaka av.
    2. Bred ut ett ganska tjockt lager på bröden. Lägg ut tre skivor lax på varje bröd och sedan sallaten och gurkan.
    3. Bara att rulla ihop och avnjuta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben