Superlätt laxwrap

Serverar: 4 portioner

Mycket enkelt och snabbt fixat, dessutom supergott!

Ingredienser

  • 2 avokador
  • 2 gula paprikor
  • 80 g ruccola
  • Saften av ½ citron
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g färskost med pepparrotssmak
  • 4 tunnbröd
  • 200 g kallrökt lax
  • Instruktioner

    1. Skiva avokadon och strimla paprikan. Blanda detta med rucolan i en skål, pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.
    2. Bred cream cheese på tunnbröden och lägg ut laxen ovanpå. Lägg sedan på avokadoröran.
    3. Rulla ihop försiktigt till en strut, gärna med folie.

    Liknande recept

    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben