LCHF Ananaspaj

Gott till fikat.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 100 g smör
  • 2½ msk sukrin
  • 3 dl mandelmjöl
  • Fyllning
  • 2 ägg
  • 2 dl crème fraiche
  • ¼ dl sukrin
  • 227 g krossad avrunnen ananas
  • 1 dl kokosflingor
  • Servering
  • Grekisk yoghurt eller vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Smält smöret. Blanda ihop sukrin och mandelmjöl. Rör ihop allt med en gaffel och tryck ut i en pajform.
    2. Förgrädda pajskalet i 175 grader i ca 10 minuter. Blanda ihop ägg, creme fraiche och sukrin. Blanda sist ner ananas och kokosflingor. Häll i pajskalet och sätt in i ugnen i 175 grader ca 35-40 minuter. Pajen ska inte vara rinnig i mitten.
    3. Servera med grekisk yoghurt eller vispad grädde.

    Liknande recept

    4.9
    1 h
    6-8
    5
    4.9
    35 min
    5-7
    4
    4.9
    30 min
    8-10
    7
    5
    1 h
    8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben