Fylld med soltorkade tomater, färskost och vitlökssmör.
Ingredienser
500 g fläskytterfilé (benfri kotlettrad)
2 paket bacon
0,5 burk crème bonjour soltorkade tomater
0,5 burk soltorkade tomater
0,5 paket frysta färska örter, hackade
ca 25 g smör
1 riven klyfta vitlök
Salt
Vitpeppar
Så himla gott! Kommer lagas igen.
jättegott!Detta kommer jag att bjuda på nån gång när jag får besök.
Vår varmrätt nyår 09-10. Ska bli mkt spännande=)
Supergott....Enkelt att laga o väldigt saftigt kött. Detta kommer jag att laga många gånger
Helt otroligt smakfullt och saftigt.En riktig festrätt som dessutom är lättlagad Jag kan verkligen rekommendera den.
Supergott! Jag har även tillagat denna rätt med Kantarellsmak på osten, det blev också supergott!
Jag skulle vilja göra denna underbara rätt i lägre grader. Jag gillar inte 225-gradersträsket utan kör mitt kött i max 100 och längre tid. Hälsningar från Da Chef i Gränna
Helt underbart gott! Var mycket uppskattat av gästerna vid nyår! Tack!
Mycket gott! Då jag har två mindre barn blev det lite potatismos till. Hade nog funkat lika bra med pasta. Men det går inte hem utan något till. Men du får en klar femma av mig.
Helt otroligt god! Blev en stor succé - ingen ville sluta äta förrän allt kött var slut!
Supergott, familjefaviorit med lit eklyftpotatis till, Broccoli och sås på skyn.
Mycket gott :)