Supergod och kladdig chokladkaka att servera med grädde!
Micra smöret så att det blir mjukt men inte smält. Vispa ihop med äggen. Blanda kaffet, sukrinet och kakaon. Blanda sedan ihop alla ingredienserna och tillsätt till sist nötterna. Smöra en form och grädda kakan i cirka 15 minuter i 175 grader.
I vilket skede ska man lägga i fiberhusk?
Jag blandade ner fiberhusken på slutet strax innan nötterna.
Ledsen. Jag ville hitta en bjudkaka men den här smakar ingenting trots sin ganska höga kakoinnehalt. Desvärre är socker en smakbärare. Jag har kört lchf i 9 månader o är rätt avvand på sött men den här kan jag inte bjuda andra på. Själv tar jag hellre en bit 86% choklad om jag skulle bli sugen.
Testade denna i helgen. Såg så god ut! Blev inte jättegod. Inte heller kladdig. Men jag kanske hade den inne i ugnen för länge. Smakade inte så mycket. Men jag använde stevia som sötningsmedel. Och tog kanske förlite..... Får testa o baka om igen!