Lchf-paj med kyckling och gorgonzola

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Fantastiskt god!!!

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 skivad purjolök
  • salt
  • smör till stekning
  • 200 g broccoli
  • 2 dl grädde
  • 2 ägg
  • 200 g gorgonzola
  • mozzarella
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingen i mindre bitar och skiva purjolöken. Salta kycklingen och fräs i smör ca 3 minuter. Tillsätt sedan purjolök och lättkokta broccolibuketter och färs ytterligare några minuter. Ta av pannan från värmen och smaka av. Låt fräset svalna något. Rör sedan i grädde, ägg och hälften av osten. Smörj en pajform, fördela blandningen i formen och strö över resten av gorgonzolan och lite mozzarella. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    matskoj 6 maj 2010

    Det här låter gott! Fast broccoli är inte min grej, så det hoppar jag över. ;-) Återkommer med betyg, när jag testat.

    Loijta 6 maj 2010

    Det är det bästa med att laga mat, man gör lite som man vill. :) Jag brukar använda färsk tomat i ibland också.

    miramamman 17 februari 2011

    wow sa alla, vilken god mat. full pott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben