Serverar: 4 portioner
Fungerar jättebra istället för vanlig potatissallad. Krydda efter smak, kanske med grillkrydda, persilja eller vitlök...
Skär zucchinin i små tärningar och stek dem i smör. Stek inte för länge, bara så att de får färg, de får inte bli för mjuka. Låt kallna. Rör ihop dessertost och creme fraiche, finhackad röd lök (½-1 st), salt och svartpeppar. Rör försiktigt ned zucchinitärningarna. Smaka av och krydda efter behag. Går bra att spara några dagar i kylen.
detta låter jättebra ska jag göra i helgen
Vill tacka så jättemycket för det goda receptet. Har redan gjort det två gånger under samma helg. Ett tips: gör den gärna dagen innan så att smakerna gosar till sig mer.
Riktigt god! passar perfekt istället för potatissallad!
Brukar man skala zucchinin eller steker man den med skalet på? Aldrig testat laga nått med den grönsaken tidigare..