LCHF- Rosendessert med youghurt och pecannötter
Serverar:
4 portioner
LCHF = Low carb high fat = lite kolhydrater, mera fett.
Ingredienser
7 1/2 dl turkisk youghurt, eller meze
2 dl grädde
3 tsk rosenvatten, eller apelsinblomsvatten
3 dl pecannötter, ca 100 g
Instruktioner
Vispa grädden lätt och rör ihop med youghurten och rosenvattnet.
Grovhacka pecannötter och rosta dom lätt i ugnen. Ha lite smör på nötterna och några korn salt. Strö nötterna över youghurten.
Liknande recept
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Päronmuffins med vit choklad och pecannötter
3
1 h
12
1
Bananer med choklad, kolasås och pecannötter
20 min
4
LCHF- Ägg- och baconmuffins
4.6
12
38
LCHF- Godaste Hallon och chokladtårtan
3.1
12
14
Nikkaluoktasoppa med smak av sambal och turkisk youghurt
4.3
30 min
6
2
LCHF- Lövbiff med rostade grönsaker och god sås.
4-6
2
LCHF- Choklad och nötgodis
5
1
Havrekakor med pecannötter
20
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!