Bananer med choklad, kolasås och pecannötter

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Tycker du att det blir mycket med en hel banan per person så minska ner det till en halv. Det gör jag ibland beroende på huvudrätten.

Ingredienser

  • 4 bananer
  • 50 g mörk choklad
  • 1 dl pecannötter
  • 4 msk kolasås
  • Aluminiumfolie
  • Vaniljglass vid serveringen
  • Instruktioner

    1. Skiva bananerna. Fördela dem på 4 ark aluminiumfolie. Skär chokladen och pecannötterna i bitar. Lägg det på bananskivorna och ringla över kolasåsen. Vik ihop till ett paket.
    2. Ställ paketen på grillen och låt dem stå ca 10 minuter eller tills chokladen smält och bananerna blivit varma. Servera bananerna med glass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben