Serverar: 12 portioner
Tid: 20 minuter
Gott brödalternativ för den som "går på" LCHF Kan kryddas lite hur som helst
Blanda ihop allt och bred ut på papperklädd plåt. Min plåt är ca 25x30 med kant. Jag strödde över solroskärnor men de kan man utesluta om man vill. Grädda i 225* i 10 min. Skär i rutor
Supergott bröd som smakar nästan som "riktigt"! Passar bra tillsammans med de flesta pålägg.
Om man skippar sesamfröna och bara bakar på ost och fiberhusk får man Lembas-bröd! De är ännu godare tycker jag och ännu mer likt "vanligt" bröd. För tarmfunktion odyl kan man tillsätta lite hela linfrön /umbra55
Hej, var hittar man fiberhusk???????
jag köper det i påse från "allergihyllan" på ICA, dvs där glutenfritt mjöl o dyl står
Hej! Verkar super smarrigt! Men jag som är nybörjare me LCHF, kan man äta dessa hur ofta som helst eller är det bara typ 1 macka vid speciella tillfällen? Hoppas att man kan vräka i sej =) TAcksam för svar