De här goda och nyttiga bullarna är perfekt som frukostbröd resten av veckan.
Ingredienser
Deg 1
5 dl kokhett vatten
3 msk brödkryddor
2 msk salt
2 dl 4-korns kross
2 dl krossade linfrön
2 dl fint rågmjöl
2 dl kokt hel dinkel
Deg 2
5 dl mjölk
50 g färsk jäst
2 dl mörk sirap
3 dl hasselnötter
3 dl fiberberikade havregryn
1 dl russin
1 dl torkade aprikoser
1 dl torkade katrinplommon
4 dl rågsikt
4 dl dinkelsikt
4 dl vetemjöl special
Solrosfrön att strö över bullarna
Det här brödet är det absolut godaste jag vet, jag bakar det regelbundet och det är det enda brödet vi äter just nu! Dessutom håller man sig mätt länge! Christina
Dessa bullar är helt underbara! Har blivit helt galen i att baka dem och har alltid nga i min frys!