Leilas mandlar från Barcelona
Sötmandlar med nougat rullade i kanel och kakao - mums!
Ingredienser
1 dl sötmandel
2/3 blocknougat, a 250 g
1 ½ msk mald kanel
1 ½ msk kakao av hög kvalitet
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Rosta mandeln på en plåt i cirka 10 minuter. Låt svalna. Blanda kanel och kakao i en liten skål.
Rulla in dem i ett tunt lager nougat och rulla mandlarna i kakaoblandningen.
Ställ mandlarna i kylen och servera dem kylda.
Liknande recept
Leilas brända mandlar
Brända mandlar med marsipan
30
1
Glöggryta med mandel
5
1 h 30 min
4
2
Leilas pepparkakskola
4.8
50
9
Leilas Rocky Road
4.6
40 min
12
3
Fiberbröd med mandel
3
2
Leilas pasta Pomodoro
5
20 min
2
2
Kalasrutor med choklad och mandel
4
2
Chokladtårta med rostad mandel
4
10
Kommentarer (1)
Kramizenn
26 december 2009
Asgottt!!!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Asgottt!!!