Lenas kycklingsoppa med nudlar

Serverar: 2-3 portioner

En stärkande och värmande soppa när man känner sig frusen eller krasslig.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 2 röda paprika
  • 1 purjolök
  • 8 dl vatten
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 50 g äggnudlar
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl matlagningsyoughurt
  • 1 krm cayennepeppar
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i små bitar. Kärna ur paprikan och strimla den och purjolöken. Fräs allt i lite smör i en stor kastrull. Häll på vatten och lägg i buljongtärningen. Låt soppan koka upp. Bryt nudlarna och lägg i dem. Låt soppan koka 3-5 minuter. Rör ut mjölet i yoghurten och rör ner i soppan, koka ytterligare 3 minuter, smaka av med salt och cayennepeppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben