Serverar: 4 portioner
Tid: 15 minuter
Helt otroligt lätt recept och framför allt är de goda!
Mät upp yoghurten, knäck äggen och rör el vispa ihop med handvisp. Smält smöret och häll i . Tillsätt därefter de torra ingredienserna till en jämn smet. Därefter är det bara att börja grädda våfflorna. Man behöver inte pensla våffelgärnet med matfett (det är det som är det fina!) Stek på och servera med sylt och grädde, mums!
Ja de var verkligen goda. Tack för ett bra recept. Hoppas du inte misstycker att jag lägger in ett foto men du kan ju ta bort det isåfall.
Mumms...nu blev jag sugen på våfflor...så dessa ska jag testa. Tyvärr finns det ej filmjölk där jag bor utan tänkte testa med yoghurt naturell, men det bör väl funka det oxå...hoppas jag :-).
Hola! Ja, som du ser så funkade det bra med yoghurt naturell...blev supergoda...speciellt med frukten till. Försökte fixa till lite exotiska bilder till dina goda våfflor...hoppas att du uppskattar dem.
Tackar så mycket för de fina bilderna!