Leverstuvning

Serverar: 4 portioner

Den är super.

Ingredienser

  • 500 g lever
  • 1 purjolök
  • 3 dl grädde
  • 1 burk champinjoner
  • Timjan
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Lite soja
  • Instruktioner

    1. Skär levern i bitar, bryn dem runt om, lägg över i en gryta. Bryn champinjoner och purjo rör ner det tillsammans med levern. Krydda och häll på grädden och en skvätt soja. Låt puttra medan riset kokar. Red av levern så det blir en stuvning.
    2. Serveras med ris och lingonsylt.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    asamariah 30 januari 2009

    Supergod och lättsam att göra. Perfekt vardagsmat.

    thaiemigrant 16 januari 2015

    Tänk att thai-grislever kan smaka så gott! Jag lagade 3-dubbel sats, pudrade levern, bytte ut purjolöken mot vanliga lökar och kryddade extra med paprikapulver.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben