Liliannes snabba fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Denna rätt går snabbt att tillaga och är mycket god.

Ingredienser

  • 2-3 morötter
  • ½-1 purjolök
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • Vatten
  • Olja
  • Dill
  • 400 g torsk eller liknande fisk
  • 2 burkar creme fraiche
  • Instruktioner

    1. Skär morötterna i slantar och purjolöken hackas smått. Fräs upp detta i olja. Lägg i fiskbuljontärningen. Häll i vatten så att grönsakerna täcks. Lägg därefter i det frusna torskblocket. Använd en gaffel och pilla sönder fisken eftersom den tinar. När detta är gjort strö dill över och häll i creme fraichen. Låt småputtra ett tag.
    2. Serveras med potatis.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben