Limemarinerad fruktsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Fruktsallad i ny tappning

Ingredienser

  • 500 g jordgubbar
  • 1/2 honungsmelon
  • 5-6 myntablad
  • Marinad
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • Rivet skal och saft av en citron
  • 1 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Börja med marinaden. Koka upp vatten, socker, limeskal och limesaft tills sockret har löst sig. Rör i vaniljsockret och låt marinaden svalna.
    2. Dela eller skiva jordgubbarna beroende på storlek. Skala och kärna ur melonen och skär den i tärningar. Strimla myntabladen. Blanda allt i en skål och häll på den kalla marinaden. Ställ fruktsalladen kallt för att dra några timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben