Linguine med trattkantareller och rökt kalkon

Serverar: 4 portioner

Lyxig vardagsrätt med massor av stekta trattkantareller. har du inte turen att ha trattkantareller hemma går det utmärkt med champinjoner.

Ingredienser

  • 200 g trattkantareller
  • 1 rödlök
  • 1 msk + 1 msk smör
  • 400 g skivad rökt kalkon
  • 300 g linguine eller tagliatelle
  • 300 g bladspenat
  • 2 dl grovriven parmesanost
  • ½ tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ansa svampen. Skala och strimla löken. Stek svamp och lök i 1 msk smör cirka 5 minuter. Strimla kalkonköttet.
    2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av och blanda den med den stekta svampen, kalkon, spenat och hälften av parmesanosten. Rör i 1 msk smör. Krydda med salt och peppar.
    3. Servera pastan och toppa med resten av den rivna osten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben