Lökbröd
Bakmaskin.
Ingredienser
1 1/2 tsk torrjäst
250 g vetemjöl
250 g rågmjöl
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk socker
1,8 dl vatten
1,5 dl filmjölk
0,4 dl finhackad valfri lök eller rostad lök
Instruktioner
Häll i allt i degbunken.
program:
Vittbröd/franskbröd (weissbrot)
Gräddning medium (mittel)
Liknande recept
Lökbröd (med surdeg)
1 d
4
Grekiskt lökbröd
2 h
2
Varma lökbröd
4
Lökbröd
24
Blomkålssoppa med tomat- och lökbröd
Hembakat lökbröd
Italienskt lökbröd
4
Saftig lökbröd
24-28
Lökbröd med timjan, rosmarin och svartpeppar
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!