Lövbiff i pitabröd

Serverar: 4 portioner

Mycket god utemat! förbered alla ingredienser hemma och t med. Tillagas på mourikka

Ingredienser

  • 400 g lövbiff i mindre bitar
  • Rapsolja till stekning
  • Marinad
  • 3 msk rapsolja
  • 3 msk soja
  • 3 msk chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • 1 finhackad gul lök
  • Skivade tomater
  • Pitabröd
  • Instruktioner

    1. Skär lövbiffen i mindre bitar och lägg dem i en plastpåse tillsammans med löken. Blanda marinaden och häll den sedan över köttet och löken. Knyt igen påsen och blanda noga. Låt marinera ett par timmar.
    2. Värm upp murikkan över elden och häll sedan på oljan. Stek kött och lök tills det är klart. Smaka av och krydda ev. mera.
    3. Värm pitabröden och fyll dem sedan med skivade tomater och köttröran.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben