Lite extra lyxig plåt med marsánsås och mandelmassa.
Ingredienser
150 g rumstempererat margarin eller smör
75 g jäst
1 dl socker
1 tsk salt
2 ägg
3 dl mjölk
10 dl mjöl + lite till utbaket
Fyllningar
200 g mandelmassa
2 msk socker
5 droppar bittermandelessens
50 g smör
3 msk grädde
och
5 dl marsánkräm
1dl vispad grädde
Garnering
Ägg
Pärlsocker/ flagad mandel
florsockerglasyr (florsocker och lite vatten)
Dessa bullar var himmelskt goda, nästan som wienerbröd. Inte svårt att göra heller. Det blev succé i familjen.
Hej Cina! Jag har just bakat din marsánbullplåt och smakat den också! Jag säger bara: Mmmmmmmmmmm ...... aaaaah!! Här kommer 5 stjärnor till! Kram Ann
Hej Cina. Tack för ett utsökt recept. Sätter helt klart 5 poäng. Ps. Jag satte till mer mjöl.
Oj, vad gott! Det här kommer jag baka ofta. Har dina havrelimpor på jäsning, återkommer med kommentar. Tack snälla för recetet. Kram/ Katarina
Hej cina Jag har bakat efter ditt recept på marsànbullplåt,de var jättegoda .Jagkommer att baka dem igen, det blir en femma. Hälsningar från Ingrid
Hej Cina! Har just bakat dina bullar.... å de finns bara en komentar till dom..... Gu va goa :) Tack för detta super recept kommer defenitivt att bli fler plåtar med dessa bullar! /Kram Linda
feeeeeeeeeeeeemma! Underbara
5 - femma - 5 - smasken - för 5! tackar!