Lyxig tartarsås

Mmmm så god såsen blev!! Lite starkt dock med gul lök, ska ta rödlök nästa gång, och något för mycket kajennpeppar. Jag tog mer bostongurka också. Nästa gång gör jag göra dubbel sats, den var sååå god - så den räckte bara för 2 personer (om man älskar såser och dressingar).

Ingredienser

  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl gräddfil
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk bostongurka
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 1 msk hackad gul lök
  • 1 tsk kapris
  • 1 tsk hackad persilja
  • 1 tsk hackad dill
  • ½ tsk strösocker
  • 1 krm kajennpeppar
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Rör ihop gräddfil, majonnäs, vitvinsvinäger, bostongurka och dijonsenap. Pressa citronen och häll i saften.
    2. Skala och finhacka löken. Finhacka kapris, persilja och dill. Häll ner och blanda väl.
    3. Krydda med socker, kajennpeppar och salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben