Lyxiga chokladmuffins

Serverar: 8-10 portioner

Jättegoda

Ingredienser

  • 75 g smör eller margarin
  • 100 g mörk choklad
  • 2 ägg
  • 1 dl råsocker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. UGN: 225 grader
    2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt den mörkan chokladen, bruten i bitar och låt den smälta i smöret.
    3. Vispa ägg och socker poröst Rör ner vetemjölet samt smör och chokladblandning.
    4. Fördela smeten i 8-10 aluminiumformar. Grädda i ca: 8 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben