Lyxiga scones

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Härliga frukostbröd med mozzarella.

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1 dl flytande margarin
  • 1 ägg
  • 1 dl filmjölk
  • ½ dl riven mozzarella
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser. Rör därefter i margarin, ägg, filmjölk och mozzarella . Forma degen till fyra portionsbröd och lägg på bakpappersklädd plåt.
    2. Grädda bröden i 200 grader varm ugn, i ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben