Lyxigt risbräck

Serverar: 36 portioner

Ett extra lyxigt risbräck med minimarshmallows, jordnötssmör, choklad, jordnötter och givetvis rispuffar. Så otroligt lätt att göra och så otroligt gott!

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 9 dl minimarshmallows, 150 g
  • 1 dl jordnötssmör, utan bitar
  • ½ tsk salt
  • 1½ liter rispuffar
  • 400 g mörk choklad, smält
  • ½ dl salta jordnötter, hackade
  • Instruktioner

    1. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 24x24 cm.
    2. Blanda smör, marshmallows, jordnötssmör och salt i en stor kastrull. Värm på låt värme och rör hela tiden tills allt smält ihop. Tillsätt rispuffarna och blanda väl.
    3. Tryck ut hälften av smeten i långpannan och bred på hälften av chokladen. Täck ytan med resten av smeten och till sist den resterande chokladen. Strö över jordnötterna.
    4. Skär kakan i ca 4x4 cm stora bitar och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben