Ett extra lyxigt risbräck med minimarshmallows, jordnötssmör, choklad, jordnötter och givetvis rispuffar. Så otroligt lätt att göra och så otroligt gott!
Ingredienser
50 g smör
9 dl minimarshmallows, 150 g
1 dl jordnötssmör, utan bitar
½ tsk salt
1½ liter rispuffar
400 g mörk choklad, smält
½ dl salta jordnötter, hackade
Instruktioner
- Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 24x24 cm.
- Blanda smör, marshmallows, jordnötssmör och salt i en stor kastrull. Värm på låt värme och rör hela tiden tills allt smält ihop. Tillsätt rispuffarna och blanda väl.
- Tryck ut hälften av smeten i långpannan och bred på hälften av chokladen. Täck ytan med resten av smeten och till sist den resterande chokladen. Strö över jordnötterna.
- Skär kakan i ca 4x4 cm stora bitar och njut!
Liknande recept
Kommentarer (0)