Macka med tonfiskröra

Serverar: 4 portioner

Det är inte bara kebab som passar i pitabröd. Vi har fyllt vårt pitabröd med en härlig tonfiskröra och grönsaker. Lika gott som lunch, vickningsmacka eller utflyktsmacka.

Ingredienser

  • 4 pitabröd
  • 8 sallatsblad
  • 4 tomatskivor
  • 8 gurkskivor
  • Solrosskott
  • Tonfiskröra
  • 1 liten burk tonfisk
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • ½ gul lök
  • 1 stjälk blekselleri
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken och sellerin. Rör samman majonnäs och gräddfil med lök och selleri. Krydda med salt och peppar. Vänd ner tonfisken.
    2. Fyll pitabröden med sallat, tomatskivor, gurka och tonfiskröran. Lägg i solrosskotten. Smaklig spis!

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben