Mälargös i folie med Enköpingssallad

Serverar: 4 portioner

Riktig festmat

Ingredienser

  • 4 gösfiléer
  • 500 g smör (obs smör)
  • 4 folieark 40 x40 cm
  • 150 g färsk dill
  • 2 citroner
  • Sallad
  • 4 dl majonäs
  • 4 dl créme fraiche
  • 2 skalade urtagna tomater i strimlor
  • 2 msk nyriven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Krydda gösfiléerna och stek dem kort i smör. Lägg ut foliearken och lägg på gösen.
    2. Lägg på finhackad dill ,100 g smör och en halv pressad citron på varje filé. Vik folien så att det blir ett paket,som är tätt runt om. Sätt in i 225 grader varm ugn i 15 min.
    3. Serveras med nypressad kokt potatis och Enköpingssallad.
    4. Sallad: Blanda alla ingedienser och servera till gösen

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben