Gör degen på kvällen och låt den jäsa svalt (kylskåp) under natten. Baka ut dem och servera nygräddade och nyttiga bullar.
Ingredienser
50 g jäst
1 l yoghurt
7 dl vetemjöl
1 dl pumpafrön
1 dl solrosfrön
1/2 dl krossade linfrön
1 dl vetegroddar
1 dl sesamfrön
5 dl grahamsmjöl
1 dl solrosfrön
1/2 msk olja
2 msk honung
1/2 msk salt
Helt ok bröd! Inget speciellt med dem, men fördelen är ju att de kan jäsas under natten så att man kan få färska frallor på morgonen! Jag gjorde stora frallor (8st) och de fick vara inne 20-25 min i ugnen för att bli klara. Jag använde mig inte av alla ingredienserna och jag bytte ut grahamsmjölet mot Rågskikt och Lantbrödsmjöl. Det behövdes lite mer salt tyckte jag också, det får jag ta mer av nästa gång. 50 g jäst 1 l yoghurt 7 dl vetemjöl 3 dl Lantbrödsmjöl 2 dl Rågskikt 1/2 msk olja 2 msk honung 1/2 msk salt Toppning: 1 dl pumpafrön 1 dl solrosfrön