Mager rosépepparsås

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Sleva i dig, den här lägger sig inte på hullet! Passar till en köttbit.

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • ¼ buljongtärning
  • ½ finhackad gul lök
  • 1 msk chilisås
  • ½ msk soya
  • 1 tsk fransk senap
  • ½ msk krossad rosépeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • ¼ msk vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten och buljongtärning. Tillsätt lök, chilisås, kinesisk soya, senap och rosépeppar. Låt koka några minuter.
    2. Rör mjöl och grädde. Red såsen med blandningen och tillsätt den krossade vitlöken. Koka upp ytterligare någon minut. Klart för servering!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben