Majsschnitzel med nudelwok

Serverar: 4 portioner

Vegetariskt

Ingredienser

  • 4 majsschnitzel
  • Ca: 500 g kalla nykokta nudlar
  • 1 röd lök
  • ½ ask minitomater
  • 1 msk finstrimlad färsk ingefära
  • 1 röd chili (urkärnad)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk sesamfröolja
  • 1 kruka färsk koriander
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela tomaterna på mitten och skär resten av ingredienserna i tunna strimlor. Hetta upp rapsolja i en wokpanna. Lägg ner grönsakerna i oljan och rör om.
    2. Blanda efter någon minut ner pastan och låt allt bli varmt. Smaksätt med salt och peppar. Ringla sesamolja över och blanda till sist ner grovhackad färsk koriander.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Recept2008 25 februari 2008

    Det där receptet och bilden är kopierat och finns att läsa på Hälsans Köks's hemsida.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben