Malins pastagratäng med tacokrydda

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegott och enkelt . Jag gör den på kalkonfärs och det blir mums.

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 600 g kalkonfärs (eller vanlig färs)
  • 1 gul lök
  • 1/2 purjolök
  • 155 g champinjoner på burk
  • 2 påsar tacokrydda
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 2-3 dl krossade tomater
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 dl parmesanost
  • 1 påse riven ost
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Hacka löken och purjon. Bryn en liten stund , häll i färsen och bryn tills det är klart. Häll i tacokryddan, vitlök, grädde, krossade tomater, champinjoner och ev salt o peppar. Låt koka ihop en stund.
    2. Lägg pastan i en form, strö över parmesan. Häll sedan på färssmeten och på med riven ost. Gratineras till osten smält.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben