Mandu - koreanska vårrullar

Serverar: 4 portioner

Vårrullar med smak

Ingredienser

  • 2 hg nötfärs
  • 1 hg fläskfärs
  • 2 hg kimchi
  • Hackad lök eller kokad vitkål
  • 1 hg finhackad kokt svamp
  • 2 msk purjolök
  • Lite sesamfrön
  • Pressad vitlök
  • Peppar
  • Minst 2 hg tofu
  • Lite soya
  • 1 msk sesamolja
  • 1-2 ägg
  • Köttbuljong
  • Deg
  • 2 koppar vetemjöl
  • 1/4 flaska ljust öl
  • 2 ägg
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop allt till degen och låt stå medans du gör resten.
    2. Blanda samman alla ingredienserna till fyllningen. Lägg en klick på en degplatta. Färdiga degplattor finns att köpa i vissa asiatiska affärer. Blöt en sida med vatten, vik ihop och fäst i sidorna som en pirog. Koka upp köttbuljong, och lägg i mandun och låt koka ett par minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben