Mango, lime och avocadosalsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

n "höjdare" till allt grillat...fisk, kött eller skaldjur. En absolut favorit att laga många gånger!

Ingredienser

  • 3 avocado, lagom mogen
  • 1 ask tärnad mango, 250 g, finns fryst
  • eller motsvarande färsk mango
  • 1-2 finhackad rödlök
  • 1-2 lime, riv skalet och pressa ur saften
  • 1 röd chili, mycket finhackad
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Tina mangon om du köpt den frysta, hacka rödlök, tärna avocadon och chilin. Blanda ihop. Riv skalet på limen på finaste sidan av rivjärnet och pressa ur saften över de övriga ingredienserna. Salta något, ett par varv med svartpepparkvarnen.
    2. Låt alltihop stå och dra några minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pedalen1965 2 augusti 2008

    Mycket mycket gott! Åt den till grillade laxfiléer och chevapchichi. Uppfriskande smak

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben