Mango och melon o passionerad lag
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
140 kalorier per portion
Ingredienser
2 dl socker
2 dl vatten
4 passionsfrukter
200 g melon (galia eller honung)
200 g mango, färsk eller fryst
1 liten flaska kyld asti cinzano (200 ml)
Instruktioner
Koka socker och vatten i en kastrull till simmig konsistens.
Halvera och gröp ur passionsfrukterna, tillsätt kärnorna i lagen. Låt lagen kallna.
Skala och tärna melon och mango (eller gör kulor med kuljärn)
Fördela frukten i 4 glas. Häll lagen över frukten. Häll på Asti Cinzano vid servering.
Liknande recept
Gryta med fläskkött och mango chutney
4.4
4
8
Ricottakräm med mango
4.5
4
Tomatentré med mango
15 min
4
Krydddoftande fläskkarré med mango chutneysås
5
2 h
4
2
Pasta med kassler, mango och champinjoner
3.3
4
2
Kyckling med mango chutney
4.3
30 min
4
36
Turkisk mango
4
Isad melon med hallongrädde
4
GI Kyckling med smak mango chutney
10 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!