Mango och melon o passionerad lag

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

140 kalorier per portion

Ingredienser

  • 2 dl socker
  • 2 dl vatten
  • 4 passionsfrukter
  • 200 g melon (galia eller honung)
  • 200 g mango, färsk eller fryst
  • 1 liten flaska kyld asti cinzano (200 ml)
  • Instruktioner

    1. Koka socker och vatten i en kastrull till simmig konsistens.
    2. Halvera och gröp ur passionsfrukterna, tillsätt kärnorna i lagen. Låt lagen kallna.
    3. Skala och tärna melon och mango (eller gör kulor med kuljärn)
    4. Fördela frukten i 4 glas. Häll lagen över frukten. Häll på Asti Cinzano vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben